ØV og HURRA
Trods fibersprængning og stjålet fadølsanlæg blev Rottefældens sæson 136 en KÆMPE publikum-succes.

Klapsalver, latterkramper og de gladeste mennesker har siden 30. maj fyldt det smukke gamle revyteater og alle har moret sig som aldrig før. Det beviser den interesse der er for sæsonen 2020, da tusindvis har forudbestilt til denne sæson via kuponer i teatret …hvor man oven i købet kan være heldig at vinde et gavekort på 5000 kr. til Gislev Rejser, hvis man inden 15. september har forudbestilt billetterne.

Interessen er overvældende fortæller direktør Pia Ullehus, der midt i denne sæson blev fejret pga. rund fødselsdag, og revy-rummet blev også først på sæson brugt til festlig bryllup for to af de medvirkende…..altså har dette festtempel summet af grin og glæde hele sommeren. Nogen får måske en lille klump i halsen på lørdag d. 24. når lyset kl. 22.20 slukkes for sidste gang i år. Men grinene overgår alt, for inden længe kan vi præsentere det nye hold til næste år.

Og kedeligt bliver det i hvert fald ikke. Så allerede nu er der travlt på billetkontoret for at hjælpe publikum med de rigtige pladser på de rigtige datoer. Premiere 4. juni i Europas ældste ROTTEFÆLDE.
PÅ FESTLIG GENSYN!