Årets Rottefælde revy byder på flere nyheder, der gør alle gæster mere trygge i corona-tiden. Udover at flytte forestillingerne til Svendborg Teater er den klassiske revyplatte i år blevet til det helt store nummer.

Der bliver endnu mere plads til de store grin i Rottefælden 2021, der spilles i perioden 3. juni til 14. august. I år rykker hele revyen nemlig fra de traditionelle rammer på Caroline Amalie Vej til det gamle, hyggelige og stilfulde Svendborg Teater, hvor der er masser af plads, så det eneste, der smitter er latteren. ”Der vil være god plads mellem folk, så hvis man nogensinde skulle invitere svigermor med, skulle det være i år,” siger revydirektør Pia Ullehus.

De mange elskere af Rottefælden skal dog ikke bekymre sig. Revyen er stadig tætpakket, og alt dét, der i forvejen gør fælden hyggelig, rykker med – lamper, stole, udsmykning – ja, selv Jan Schou er omhyggeligt blevet anbragt i sikker afstand. Derudover består årets hold af Mikkel Schrøder, der er med for anden gang, og debutanterne Joachim Knop (uddannet som sanger på Operaakademiet ved Det Kgl. Teater) og Rikke Hvidbjerg, der er uddannet fra Det danske Musical Akademi og har medvirket i flere musicals i både Sønderborg og Tivoli Revyen.

Instruktør Carsten Friis holder styr på alt sit fis – og også Line Friis (Pedersen), der er Rottefældens koreograf (uddannet fra Den statslige Balletskole i Warszawa og til daglig underviser på Det Kongelige Teater Balletskole i Odense. Guy Moscoso, Ole Caspersen og ikke mindst kapelmester Jens Krøyer sørger for, at revyorkestret bare spiller.

Og det platte? Maden er en stor del af revy-oplevelsen, så dér er der ikke plads til at pjatte. Naturligvis skal man kunne spise, og i år får den kendte lokale kok Jakob Hirsch fra ”Spisetid” (tidligere Resumé og Søllerød Kro) lov til at revy-vise, hvad han kan, med en lækker revy-anretning, der serveres og nydes i Borgerforeningen, hvorfra der er direkte adgang til teatret.

Vi glæder os til at komme i gang og byde dig velkommen.

Sjovt du er med

Rottefælden 2021: 3. juni til 14. august 2021

For yderligere information:

Revydirektør Pia Ullehus

pia@danartist.dk

mobil 20 22 82 14