Pressemeddelelse

Rottefælderevyen 2020 er aflyst!

Rottefælderevyen har eksisteret i 136 år og har overlevet alt fra verdenskrige, lavkonjunktur og stiv kuling. COVID-19 overgår imidlertid alt. I en virus som den må vi desværre se os slået.

Her i vores smukke teaterhus og med hele holdet på behørig afstand har vi nu i lang tid krydset alt, hvad der kunne krydses. Vi har håbet og bedt, men lige lidt hjalp det. Virkeligheden vil noget andet, end det vi håbede på. Derfor må vi nu med blødende hjerte og af sikkerhedsmæssige hensyn aflyse årets revy. Situationen er alvorlig, og det vil hverken være muligt eller forsvarligt at gennemføre forestillingen.

I går og i dag har vi kontaktet vores kunder pr. mail. Nu løber svarene ind, og med glæde kan vi se, at en hel del vælger at overføre deres billetter til næste år. Det varmer vores hjerter!

Nu, hvor vi taler om næste år, kan vi allerede nu afsløre, at både Jan Schou og Mikkel Schrøder er med på holdet i 2021. Premieren finder sted den 3. juni, og sidste spilledag bliver den 14. august. Det siger sig selv, at vi har meget svært ved at vente!

Vi står meget gerne til rådighed for pressen med yderligere information.

Bedste hilsner
Pia Ullehus
Direktør