Restaurationer – Hoteller – Bed & Breakfast

Rottefælden

Rottefælden har en super lækker revy platte som kan nydes inden forestillingen.

Citronen

Citronen

Citronen spænder fra at være en frokostrestaurant med gængse frokostretter til “kaffe-kage”-sted og middagsrestaurant i aftentimerne.

Madtapperiet, Brogade 13

Telefon: 38 88 87 00

Jensens Bøfhus

Vi byder dig velkommen på vores hyggelige restaurant i Svendborg, som er placeret lige i hjertet af Svendborg by nær Centrumpladsen.

Restaurant Børsen

Børsen er en gastropub, hos os er maden er lavet af friske råvarer, vi sætter en ære i at give dig en oplevelse, hver gang du vælger at spise hos os.

Restaurant Bella Italia

Svendborgs hyggelige ristorante og pizzeria. Vær forvisset om, at køkken og personale med mad, drikke og betjening gør alt for, at De skal hygge Dem, medens De er her.

Hotel Troense

Skipperbyen Troense på Tåsinge er den rene idyl. Til den ene side har du Svendborgsund

Udsigten Svendborg

Med få minutters gang fra Rottefælden kan du bo med fantastisk udsigt over byen og havet, værelse kan fås fra 250 kr. – ved 2 nætter gives der 10% rabat.

Thurø Bed & Breakfast

Unik overnatning i lejligheder med plads til 4 pers. Med eget køkken og bad. Kun 10 min. kørsel fra Rottefælden.

Restaurant Torvet

Her server vi mad lavet af de bedste råvare vi kan få og laver alt fra bunden. Vi glæder os til at byde dig/jer velkommen.

Restaurant Ærø

Restauranten med den kendte sjæl, står for gæstfrihed og det klassiske danske køkken når det er bedst.

Restaurant Svendborgsund

Det er udsøgte retter, der tilberedes i køkkenet på Svendborgsund. Madstilen er moderne dansk/europæisk med afstikkere til verdenskøkkenet.

Vester Skerninge Kro

På Vester Skerninge Kro hygger vi om vore gæster, og sørger for fantastisk mad og drikke – serveret i en afslappet og uformel atmosfære!

Hotel Svendborg

Hotel Svendborg

Kun 7 minutter fra Rottefælden ligger 4-stjernede Hotel Svendborg. Nyd en fantastisk middag i Restaurant Krinsen og overnat i lækkert værelse efter aftenens arrangement. Gratis parkering med egen P-kælder.

Hotel Christiansminde

Nyd en god middag og et dejligt ophold på Hotel Christiansminde i forbindelse med en sjov  aften i Rottefælde Revyen.

Danhostel Svendborg

Danhostel Svendborg er et 5 stjernet vandrerhjem i hjertet af Svendborg. Alle vores værelser er moderniseret og har eget bad & toilet, TV og gratis internet.

Stella Maris

Kombiner en sjov aften i Rottefælde Revyen med overnatning og middag på Stella Maris Hotel de Luxe beliggende direkte ved Svendborg Sund.

Hotel Ærø

Overnatning i historiske rammer på Hotel Ærø. Perlen i Det Sydfynske Øhav.