Ofte stillede spørgsmål

Med undtagelse af udvalgte datoer se “Billetter & Spilledage” starter revyen kl. 20.00. Revy-platte serveres 1½ time før revyen begynder.

Via Rottefældens hjemmeside, www.rottefaelden.dk, eller på et af vores billetsalgssteder. De kan ses under “Billetsalgssteder“.

Svar: Når du har valgt dine billetter og indtastet dine kreditkort oplysninger (Dankort/VisaDankort), får du billetterne tilsendt i en mail med kvitteringen. Lige til at printe ud. .

Svar: Henvend dig til os på telefon 66 14 09 14, så finder vi ud af det. Billetterne kan vi sende per brevpost, og betaling kan klares med bankoverførsel. Ellers kan du gå ind til et af vores billetsalgssteder. Du kan også betale med MobilePay her http://www.rottefaelden-billet.dk/

Svar: Du modtager din billet per email, så du kan bare vise dine billetter på din smart phone.

Svar: Tjek først om mailen er røget i “Uønsket post”-mappen, eller i “Spam”-filteret. Hvis den ikke er der, så kontakt os på telefon 66 14 09 14, så løser vi problemet.

Svar: Nej, vi bytter og refunderer ikke solgte billetter. Vi vil gerne forsøge at videresælge dem via vores billetsalgssteder, men vi kan ikke garantere et salg. Henvend dig til os på telefon 66 14 09 14, så aftaler vi nærmere.

Svar: Ja, du skal bare kontakte os i Danartist på telefon 66 14 09 14, så sørger vi for tilkøbet.

Du vil også modtage en mail fra os ca. 14 dage før dit besøg i revyen, hvor du via et link kan tilkøbe revy-platter.

Svar: Ja, foran hovedindgangen er der reserveret plads til handicapparkering.

Vi anbefaler bord 30 til kørestolsbrugere. Man kan her på hjemmesiden se en oversigt over vores sal under “Bordplan”.

Svar: Du kan køre ind til Rottefælden fra både Ørkildsgade og Tvedvej. Parkering foregår oppe ved Rottefælden, eller ved siden af vejen. Kom gerne i god tid, da der godt kan blive lidt trangt.

Svar: Vi tager selvfølgelig hensyn, så vidt det er praktisk muligt. Kontakt os på telefon 66 14 09 14 i forbindelse med dit billetkøb, så aftaler vi nærmere.

Svar: Gæsterne i Rottefælden sidder ved små runde borde med plads til 4. Vi vil så vidt muligt sørge for, at I kan få borde ved siden af hinanden, men vi kan ikke rykke borde sammen, da det vil besværliggøre serveringen.

Vi modtager betaling via MobilePay i baren i Rottefælden. Du kan også købe dine billetter med MobilePay her http://www.rottefaelden-billet.dk/

Du vil ca. 14 dage inden dit besøg i Rottefælden modtage en mail fra os med et link. Via dette link kan du forudbestille og betale for dine drikkevarer. Vi tager imod Dankort og VisaDankort.

Du er  selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefon 66 14 09 14.