Der er stadigvæk billetter at få til Rottefælden!

Så er vi halvvejs i dette års revy-sæson og vi er meget glade for alle de positive tilkendegivelser og alt den ros vi har fået fra vores gæster.

Vi spiller frem til og med den 20. august, og der er stadigvæk billetter at få. I kan som altid købe billetter her på hjemmesiden.  Her kan I se alle vores spilledage. Vi har forestillinger både om aftenen og om eftermiddagen. I kan også kontakte os på telefon 66 14 09 14/62 21 07 63 eller på mail@danartist.dk.

Besøg os i Rottefælden. For som vi siger: Rottefælderevyen er solen bag skyen på Fyn!

Husk at forudbestille jeres billetter til Rottefælderevyen 2017!

Her på siden har vi lagt vores forudbestillingskort til næste sæson. Gå ind på forsiden og rul ned med musen til I kommer til ”Billetbestilling til 2017”. Det kan I nemt og hurtigt downloade og printe kortet ud. Så skal I bare udfylde kortet og sende det til os. I kan enten sende det med brevpost til adressen på kortet, eller scanne kortet og sende det til mail@danartist.dk.

Forudbestillingerne kører efter først-til-mølle-princippet, så jo hurtigere I giver os besked, desto bedre. Vi tager forbehold for flere bestillinger til samme bord på samme dag.

I vil så høre fra os når vi nærmer os billetsalgsstart.

Tak for jeres støtte til Team Rynkeby og Børne Cancer Fonden.

Rottefælden har her i juli solgt lodder for Team Rynkeby Odense. Pengene fra salget går til at støtte kræftramte børn og deres familier. Her i Rottefælden er vi stolte af at  kunne sige, at vi har fået alle vores tildelte lodder solgt! Vi takker for jeres støtte og opbakning i den gode sags tjeneste.

Vi ses i Rottefælden!